Masteropleiding in de landbouw-, milieu- en hulpbranche-economie – unieke combinatie van economie en natuurwetenschappen

Bent u geïnteresseerd in mondiale milieuproblemen en hun bijbehorende economische mechanismen? Wilt u bijdragen aan het oplossen van problemen met betrekking tot de bossen, zeeën, landbouw, visbestanden, biodiversiteit of voedsel? Zo ja, is de masteropleiding in de landbouw-, milieu- en hulpbranche-economie aan de universiteit van Helsinki ontworpen alsof met u in gedachten.

De groene Viikki Campus, negen kilometer buiten het centrum van Helsinki, biedt een unieke setting om landbouw-, milieu- en resource-economie te studeren en onderzoeken. De campus is zoemend met toonaangevende experts in de economie en natuurwetenschappen gemengd met enthousiaste studenten. Zij delen allemaal een wens om oplossingen te vinden voor de kritieke vraag die de toekomst van onze planeet voor ogen heeft: hoe kunnen we natuurlijker duurzaamer gebruik maken van natuurlijke hulpbronnen?

Zoek en vergelijk 833 Masters in Landbouw en Bosbouw
Campus met een internationale buzz
Professor Marko Lindroos, hoofd van het masterprogramma in de landbouw-, milieu- en hulpbranche-economie, onderstreept de multidisciplinaire karakter van de Viikki Campus. „De campus is waar economen en natuurwetenschappers samenkomen in zeldzame interactie, wat betekent dat studenten perspectieven en contacten ook vanuit hun eigen vakgebied krijgen. De campus is niet alleen thuis aan de universiteit, maar ook aan het Natuurlijk Instituut Finland (Luke) en in 2017 zal het Finse Milieuinstituut SYKE zich ook verhuizen naar het gebied. Dit maakt de campus een echte centrum van uitmuntendheid in natuurlijke hulpbronnen en biedt studenten interessante onderzoeks- en werkgelegenheidskansen. “

Bij Viikki werken leraren en studenten nauw samen en feedback van het onderwijs wordt regelmatig verzameld. „Onze studenten zijn zeer gemotiveerd en een uitstekende teamgeest prevaleert. Dit is een heel goede menigte om te leren en toezicht te houden, „stelt Marko Lindroos enthousiast. De campus heeft een zeer gezellige sfeer, maar heeft ook een internationale sfeer. „Hoewel dit een nieuw masterprogramma is dat in het Engels wordt geleerd, hebben we al een lange ervaring en traditie van cursussen in het Engels en van uitwisselingsstudenten uit de hele wereld. Evenzo gaan onze studenten op uitwisselingsschema’s naar universiteiten buiten Finland om werkpraktijk te studeren of te krijgen. We hebben uitstekende partneruniversiteiten, die ook vakken die hier niet worden aangeboden, onderwijzen. Daarnaast hebben we een breed scala aan nauwe internationale samenwerking in onderzoek. “

Master in de landbouw en economie aan de Universiteit van Helsinki.jpg

Goede carrièremogelijkheden voor studenten
Professor Lindroos wil de betekenis van onderzoeksmethodologie voor de toekomstige academische loopbaan benadrukken. „We geven studenten een uitstekende mogelijkheid om verschillende methodologische benaderingen op het gebied van de economie te beheersen. Dit betekent dat onze leerlingen al in de praktijk voor echt masteropleidingen worden geïntroduceerd. Het is onnodig om te zeggen dat een methode om methodologische benaderingen te begrijpen een absolute must is voor diegenen die een carriere in het onderzoek willen volgen – en we hebben ook ons ​​eigen doctoraal onderwijs programma, zegt Lindroos. „De carrièremogelijkheden voor studenten op het gebied zijn erg goed, ook buiten de academie. Onze afgestudeerden zijn gemakkelijk inzetbaar in een breed scala aan banen zowel in de publieke als in de private sector. „

Eine Antwort auf „Masteropleiding in de landbouw-, milieu- en hulpbranche-economie – unieke combinatie van economie en natuurwetenschappen“

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.